Qëndrim R. Gashi
E-mail

Departamenti i Matematikës, Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, Universiteti i Prishtinës


CV


Disa publikime dhe pre-publikime.


Gjatë vitit akademik 2015-2016 nuk do të jem në UP.Studentët që kërkojnë letra të rekomandimit luten ta lexojnë këtë faqe.

Programi Animath-Labex MilyonShkolla pranverore AniMat (edicioni i tretë në 2016).[Prapa] [Back]